Er du en ægte læsehest i solstolen?

Hvis du elsker at læse i solstolen men altid har problemer med sol i ansigtet, så kan du hos vidaxl.dk finde den perfekte solstol med et lille tag over ansigtet.

Der er ikke noget bedre end en god bog i en solstol. I solstolen kan man bruge uendelige timer på at blive opslugt af en bog, og sådan en dag kan flyve afsted, hvis bogen er god og det samme gælder solstolen. Det eneste problem kan være, at man, når man soler, ofte ligger mod solen, og derfor kan det være hårdt at bruge en hel dag på at knibe øjnene sammen for ikke at blive blændet af solen.

Man kan selvfølgelig tage solbriller på, men så risikerer man at blive solbrændt i dele af ansigtet og ikke i andre. Derudover skal en liggestol gerne have en hvis hældning, for at det er rart at læse i den. Man skal gerne sidde lidt oprejst, for ellers er det en anstrengende affære at læse i flere timer.

Vidaxl har den perfekte liggestol til dig, der nyder at ligge i mange timer i træk i solen med en bog. De har nemlig en liggestol, hvor du kan sidde oprejst, og så er der samtidigt et lille tag henover hovedet, hvor du er i skygge, sådan at du ikke behøver knibe øjnene sammen eller bære solbriller. En sådan stol kan du sidde i hele dagen uden at blive træt i hoved eller øjne. Du kan finde meget mere information og se billeder af den og andre på hjemmesiden. Se alle liggestole her.