Disse tre ting er vigtige at få styr på inden jul

Her får du en guide med de tre ting, der er vigtigst til juleaften, og juletræsplantagen Dyssegaarden kan klare det hele for dig! 

Med julen kommer også huskelister, der er meterlange, og det kan være svært at holde styr på, hvad der er det vigtigste at have styr på. Her får du en liste over de tre ting, der er mest essentielle.

Juletræet skal være on point!

Øverst på listen står selvfølgelig juletræet. For hvad er en jul uden træet i midten? Hvor skal gaverne så være? Det er på mange måder årets vigtigste træ, et træ, der skal stå og pynte hele julen, som ikke skal være skævt, ikke for stort og ikke for småt. Her hjælper Dyssegaardens Juletræsplantage dig på vej, for de har et stort udvalg af juletræer, som du enten kan få leveret til døren eller selv komme at fælde eller hente.

Alle glæder sig til julemaden

Nummer to på listen er selvfølgelig julemaden. For vi ved jo godt alle sammen, at noget af det, vi glæder os allermest til juleaften, er den lækre andesteg, flæskesteg eller hvad der ellers kommer på bordet. Her kan Dyssegaarden og hjælpe dig, for de har både frilandsgrise, -køer, -ænder og -kalkuner. Så uanset hvad jeres tradition er juleaften, så kan I finde det stykke kød, I er ude efter.

Hyg jer!

Noget af det aller vigtigste er at hygge sig i juletiden, og på Dyssegaarden kan I som familie få masser af hyggelige oplevelser sammen, der er aktiviteter både for små og store.