Dette skal du huske, når du børster tænder

Det er ikke ligegyldigt at komme ind bag ved, hver gang man børster tænder. Der er mange steder, der hurtigt kan blive glemt i tandbørstningen. Her kan interdentalbørster hjælpe til, for de er nemlig lavet til at børste mellemrummene mellem tænderne, hvilket ofte er et sted, hvor der kan opstå huller. 

2SMILE har et stort udvalg af både el-tandbørster og id børster, fordi det er vigtigt for dem, at din tandbørstning er effektiv, og at du kommer hele vejen rundt, når du børster tænder.

En interdentalbørste er en lille børste udformet som en flaskerenser. Du skal bruge den til at rengøre overfladerne mellem tænderne for blandt andet madrester, bakterier og plak. Nogle kalder id-børsten for en mini flaskerenser eller en mellemrumsbørster.

Det er slet ikke kompliceret at bruge en interdentalbørste, og så er den et effektivt hjælpemiddel til rengøring af tandmellemrum. Effektiviteten afhænger dog af, at du anvender den korrekte størrelse. Du kan få rådgivning hos din tandlæge om, hvilken størrelse der passer til dine tænder. Det er dog vigtigt at huske, at id-børster blot er et supplement til den almindelige tandbørstning, men 2SMILE sælger også forskellige slags el-tandbørster, som du kan bruge til den almindelige tandbørstning og så kan du supplere med id-børsten.