Bæklund Design laver nusseklude til børn med personligt præg

Hos webshoppen Bæklund Design laves nusseklude til børn, hvor det personlige præg og originalitet er i fokus.

De er søde. De er bløde. Og så er de helt uundværlige for alle helt små børn. Nussekludene. De er rare at sove med og skaber med deres søde udtryk tryghed hos barnet. Bæklund Design laver nusseklude med et personligt præg.

Få en nusseklud fra Bæklund Design til dit barn og gør den speciel ved at få broderet barnets navn, fødselsdato, vægt ved fødsel, et citat eller noget helt femte. Udover dit eget touch på dit barns nusseklud kommer nussekluden med søde små dyreansigter broderet, som lægger op til leg og sjov hos barnet.

Nussekluden

Med en nusseklud fra Bæklund Design får man et sødt og tryghedsskabende stykke stof, som barnet vil elske at putte med. Nussekluden er fremstillet i blød velour i 100 % polyester og kan uden skade maskinvaskes ved 30 grader. Nussekluden har den perfekte størrelse til små børn, og med et personligt præg fra forældrene vil nussekluden være sjov at have senere i tilværelsen.

Bæklund Design

Bæklund Design er en dansk virksomhed, som sælger alt lige fra babytøj og tøjdyr til boligartikler og smykker. Ens for alle produkterne er, at der altid er fokus på kvalitet og design. Samtidigt bliver der gjort rigtig meget for at udbyde et unikt og originalt sortiment.

Virksomheden ligger i Vestjylland, og med sine bare ti år på markedet er det lykkes at skabe en sund forretning med masser af potentiale for udvidelse.