Adax – ikke kun til den fuldvoksne kvinde

Nogle er måske af den opfattelse, at Adax er et brand, fuldvoksne kvinder som oftest går ud og køber. Mange unge går efter store brands, der er hypet i udlandet og derfor også her i Danmark.

Sagen er den, at der ikke er nogen grund til at være af den overbevisning, at Adax er et ”kone brand”, for Adax laver rent faktisk rigtig mange spændende, moderne produkter. De går meget op i at følge tendenserne, men de vil heller aldrig nogensinde gå på kompromis med dem selv.  Adax store fokus ligger i kvaliteten af materialet. En Adax pung eller taske holder i evigheder, hvis man passer bare en smule på dem. Hvem er ikke glad for punge og tasker af høj kvalitet, der holder til alt, hvad man udsætter dem for? Hvem bliver ikke en smule høj af duften af nye lædervarer? Hvem er ikke glad for kombinationen af rummelighed og design? – Det kan alle, og derfor skal unge som gamle overveje at kaste sig ud i et Adax køb.

Hvor kan man så finde et lækkert udvalg, der både taler til unge og gamle?

Carriealong.dk er et website, der sælger nøje udvalgte kvalitets tasker, punge, rygsække, kufferter mm., og Adax er et af de brands, der tilbydes. En rigtig lækker taske, man kan finde derinde, er fx en Adax clutch, med rem. Denne kan bruges både som skuldertaske, men man kan også holde den i hånden. Den har en perfekt størrelse, da den er lille og nem at have med rundt, men samtidig kan der være en masse i tasken.