Tag på camping i dejlige Midtjylland

Du kan få mulighed for at opleve det skønne, Midtjylland, når du booker en plads på Hjarbæk Fjord Camping lidt uden for Viborg, hvor der er masser af oplevelser for både små og store.

Campingsæsonen er for alvor skudt i gang, og sommerens sol er over os. Hvis du og din familie trænger til en lille pause fra hverdagen, så tag på campinglads Midtjylland.

I år fejrer Hjarbæk Fjord Camping 50 års jubilæum, og derfor tilbyder de 50 procent rabat i midten af juli måned. Derfor er det med at slå til, hvis man vil nyde den sydlige del af Limfjorden og gøre brug af de mange faciliteter, som Hjarbæk Fjord Camping tilbyder. Der er udekøkkener til de voksne og legepladser med trampoliner og gynger til de små, og derudover har Midtjylland mange muligheder for udflugter inden for en passende køreafstand.

Hjarbæk Fjord Camping er generelt en meget populær campingplads, og selv i vinterhalvåret har pladsen været velbesøgt, selvom vejret ikke umiddelbart indbød til camping, som TV Midtvest skriver her.

Du kan både booke en hytte eller blot en almindelig plads til telt eller campingvogn, og størstedelen af pladsen er delt op i små terrasser, hvor der er god udsigt ud over Limfjorden.